Bellenblazen? Jup, maar dat vertel ik zo. We werden wakker gemaakt om 9, voor een lekker ontbijtje met brood. Ik heb heerlijk geslapen, maar de jongens zijn schijnbaar de hele nacht wakker gehouden door een beer. Weer onze spulletjes pakken, en door naar het dorpje waar jungle King is opgegroeid. Het was weer zwaar, maar gelukkig niet erger dan de eerste dag. Jungle King ging los onderweg, hij had het over bamboescheuten zoeken, trucjes met bladeren, mangobomen verplaatsen, maar dus ook bellenblazen met een doorgebroken blad. Iedereen was verbaasd over de kleine belletjes in de lucht, en iedereen probeerde het ook, het was verbazingwekkend.

Beter was, toen we eindelijk weer hutjes zagen. Eindelijk lunch! En we werden naar een groot waanzinnig huis op palen gebracht, volgens mij was dit het huis van jungle King, met een geweldig uitzicht over de bergen.. We konden bananen plukken en we kregen noodlessoep. Iedereen deed een dutje, en schijnbaar is de after dinner dip echt iets Nederlands. Het was een relaxed sfeertje. Hierna was het nog maar een uur hiken naar de waterval, en dan zat het er weer op voor de dag. Mooi!

We hoorden de waterval al dichterbij komen, dat was een geruststelling. We liepen langs de waterval over twee boomstammen naar onze chillplek en per twee hadden we eigen hutjes om te slapen. Er lag weer een matje, maar ook een té hard kussentje, een vieze oude slaapzak en een allergie-opwekkend dekentje. Maar man, wat een onwijs leuk hutje was het! We gingen meteen allemaal het ‘zwembad’ in, waar we er al snel achter kwamen dat er vissen in zaten die op de meest onverwachte momenten aan je gingen sabbelen. We hebben wat bij elkaar gegild zeg ik je xD. Het was ook echt heerlijk na zo’n dag hiken.

Na het avondeten moesten we dit keer zelf het kampvuur aanmaken. Een van de jongens durfde het aan, maar na wat gekloot met kaarsen ging hij zijn deodorantfles halen en was het vuurtje binnen no time aan. Een aantal besloten nog om een nachtduik te nemen. Stelletje gekke ;). Ondertussen hadden we onszelf bijnamen gegeven en een groepsnaam. The riskey tigers! Het was weer gezellig maar we waren bekaf en we moesten nog een dagje knallen. Het hutje in en slapen maar.. of ja, slapen… dat vertel ik morgen xD.

Liefs,

Indira en Sanne