We waren nog nooit zo laat opgestaan als de dag na de full moon party. Nog een half uur later en het was al avond. We hebben het een beetje rustig aan gedaan een paar dagen. Ons hostel was supergezellig, en je kon gratis proberen om te duiken in het zwembad. Ik had nog nooit gedoken dus dat leek me wel gaaf. ‘Can I try?’ Vroeg ik aan de kale duiker. ‘Ofcourse darling’ antwoordde hij. Terwijl hij vanalles aan en om me hing en vastklikte, vertelde ik hem dat ik het stiekem wel een beetje eng vond. Hij was superaardig, deed rustig aan met me en na een korte instructie zat ik op de bodem van het zwembad adem te halen. Daarna nog een paar rondjes in het zwembad en ik kwam weer boven water. Het was dan wel in het zwembad, maar ik vond het tof om gedaan te hebben!

We hadden ook een kano gehuurd bij een aantal vage gasten. Het was lekker lomp en we hadden allebei geen idee wat we aan het doen waren. Nou ja, we kwamen vooruit, en zo moeilijk kon het toch niet zijn. Het was vooral zwaar. We hadden ook een jet ski’s kunnen huren, waardoor we regelmatig werden ingehaald en ons bootje weer bijna omging. Het regende en we zagen niemand anders in een kano maar wij vermaakten ons opmerkelijk goed. XD

Savonds heb ik Indira in een reggae bar poker geleerd. Het valt me op dat ze hier overal spelletjes hebben, en vooral djenga. Of hoe heet dat. We kregen zelfs een keer in plaats van het voorgerecht dat spel voorgeschoteld. 4 op een rij heb ik ook nog verschillende keren voorbij zien komen.

Het werd hoog tijd om weg te komen van dit eiland, next stop; koh tao. En dan komt het einde langzaam in zicht!

Liefs!

Indira en Sanne