Slaaptreinen zijn te gek! En tanden poetsen was een hele uitdaging! We hebben de halve trein wakker gemaakt, en toen vielen we als een blok in slaap. Sochtends werden we wakker gemaakt door het jus d’orange vrouwtje, maar dat motte we nie. Wij hadden al boodschapjes gedaan, brood dat smaakt naar croissantjes, enzovoorts. Met een dik uur vertraging kwamen we aan in Chiang Mai, de eerste indruk; wtf doen we hier? We zagen India Ibrahim op een blaadje staan, en we gingen er maar vanuit dat die voor ons bedoeld was. Hup, in het busje en gaan met die banana.

Aangekomen bij BMP hebben we de spullen gedropt, met een chagrijnige thai gepraat (ja die zijn er ook zeker!) en in het zwembad gedoken. We hadden in de middag tijd om even bij te komen, kamers en vluchten te boeken, en uitleg gekregen over de 3 daagse (!) trekking die we gingen doen! We konden de grote backpack achterlaten en een kleinere inpakken, wat shirtjes, liters muggenspul, zulke dingetjes.. en we zouden dan de volgende ochtend om 9 uur worden opgehaald. Lekker vroeg, maar wij wilden toch echt nog de stad in voor de nightmarket van Chiang Mai te zien. Dus hebben we ons klaargemaakt en afgesproken met vrienden die we hebben leren kennen in Bangkok.

Het was een hele vreemde avond met Thai Boxing, hoertjes, ladyboys, vreemde intieme activiteiten, kleine jochies die er niet thuishoorden, drankjes, verbaasde blikken en gezelligheid. Ik moet zeggen, ik heb me zwaar goed vermaakt daar.. daarna zijn we naar een rustiger kroegje gelopen, jenga gespeeld, geknuffeld en gelachen. Ik had met indira afgesproken dat we het niet te laat zouden maken, dus stipt om 12 uur stapten we in de tuktuk met discolichten en videoclips (er was ook een tuktuk met een levende uil in een kooitje). We wachten nog steeds op de prins die het muiltje komt passen..

Slaap lekker, want slaap.. dat hebben we zwaar hard nodig.

Indira en Sanne