Yess vandaag was de dag dat we gingen kanoën door de mangrovebossen van Krabi. Voor maar liefst 27 euro in totaal hebben we echt een superleuke trip gehad. We gingen met een groepje van 10 door de bossen in het water, en de gids vertelde ons vanalles. We kwamen bij een krokodillen grot uit en hij vertelde over hoe dat een aapje wel 2km lang in zijn kano was meegevaren. Jalours dat we waren gingen we verder en wat gebeurde er, een paar aapjes sprongen ook daadwerkelijk bij ons in de kano! Oh mijn god! Eentje bleef er voor een hele tijd in! Hij zat eerst doodleuk voorin de boot, met z’n reet tegen Sanne haar been. Daarna kwam hij even superdicht bij Sanne zitten en daarna bij Kenneth tussen de benen. Hij vond het allemaal wel prima zo! En wij natuurlijk ook!

Nadat de aap weer uit onze boot was gesprongen kwam de gids opeens aan met een kwal. Die had hij zomaar even met zijn handen uit het water gevist. Huh, en al die waarschuwingsbordjes bij de zee dan over hoe gevaarlijk ze wel niet zijn? Schijnbaar kun je zijn hoofd gewoon oppakken als je zijn tentakels maar niet aanraakt. Whoa, en dit bleek nog maar een kleintje te zijn!

Verderop kwam hij ineens aan met mensenbotten.. En over hoe mensen hier in een grot hebben geleefd. Of we de botten even wilde aanraken, nee dankjewel hoor.

Dus dat was tof. En toen? Toen moesten we onze vervolg reis gaan boeken. We hadden na heel lang dubben eindelijk besloten waar we naartoe gingen: Sri Lanka. We kijken al uit naar de 6 graden minder warm. We wilden het eerst boeken via internet maar we hadden al het maximaal besteedbare bedrag gehaald. Hmm. Even bij de receptie vragen dan, en die stuurde ons door naar aonang Beach. We dachten maar even weg te zijn dus hadden even wat bij elkaar geraapt en vertrokken. Kenneth had niet eens een onderbroek aan. (Wel een broek natuurlijk, haha!) Op het strand waren verschillende standjes maar ook hun konden het niet voor ons boeken. Dan maar naar de vluchthaven. Daar aangekomen werden we geholpen door Aunny. Na het een en ander uitgezocht te hebben bleek het veel voordeliger om bij de 7eleven een online boeking te betalen. Daar wilde ze wel even mee helpen en ze bood aan om ons mee te nemen naar de 7evelen en naar haar thuis, ze was toch over een half uur afgewerkt. De service van Air Asia gaat ver…

Haar vriend kwam ons ophalen en bracht ons eerst naar de 7eleven. Daarna door naar een restaurant wat van haar moeder was. Ze kleedde zich even om want ze ging naar de sportschool en wij konden even rondlopen. Er lag een prachtige tempel op steenworp afstand dus daar hebben we ook even rond kunnen kijken. Laterna brachten ze ons weer naar de vluchthaven en zwaaide ze ons uit.