In de ochtend, als heel Nederland nog lekker ligt te slapen missen we iedereen het meeste. Ook deze ochtend nu we ons klaar aan het maken zijn voor onze 7 uur durende treinrit naar Ella. Daar later natuurlijk meer over.

Gisteren zijn we gaan hiken in knuckles. We werden al om half 7 sochtends opgehaald en na ons ontbijt gingen we naar het startpunt. We moesten onze lunch en genoeg drinken meenemen. We begonnen bij de theeplantages en liepen naar boven naar verschillende uitzichtpunten. We konden kiezen voor Summit, het hoogste punt of de waterval. Gezien de wolken over Summit trokken kozen we voor de waterval. Eenmaal daar aangekomen was het water heerlijk koud. De waterval had natuurlijk niet zo veel water gezien het droog seizoen is, maar het was evengoed heel mooi en goed vertoeven. Sanne liep wat rond en ineens had ze een bloedzuiger onder haar voet. Ze had erover gelezen en in haar hoofd waren het grote beesten met een pijnlijke steek,maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. De guide haalde het kleine wurmeltje weg en zei dat als ze het niet had gezien hij zich vol zou hebben gezogen met bloed, eraf zou zijn gevallen en dat ze het niet eens door zou hebben gehad. Oh nou, als dat het is…

We waren samen met 2 tour guides en Chris, een jongeman van ons hotel die ook heel graag mee wilden. En dat was best, buiten ons vijven, zijn we eigenlijk maar 1 klein ander groepje tegengekomen in de natuur en dat zorgde voor een oase van rust waar we op plekken even konden uitrusten en zelfs in slaap vallen.

Nu inpakken en op naar Ella! Tot het volgende verhaaltje, of tot volgende week als we weer lekker en tevreden terugvliegen naar Nederland.