Huh, we kwamen alweer vriendjes tegen, het houdt maar niet op. Dit keer in de rij voor de ferry. We besloten om te gaan snorkelen en zodra we aankwamen op koh tao zijn we op zoek gegaan naar een snorkel dagtripske. Binnen een half uur konden we mee met de duikers naar japanese garden. Het was schijnbaar de eerste fijne dag op het eiland sinds lange tijd. Wij vonden het maar tergend heet, en smeerden ons goed in met zonnebrand. Ook gingen er een batman hond en een schuwe kat mee.

We konden het water in! Het uitzicht was verschrikkelijk mooi, maar in de zee was het nog veel mooier. Ik nam een life vest mee, omdat ik soms (en zeker in de zee) een schijthuis kan zijn. Maar het was helemaal niet eng en echt onwijs gaaf. Ik quote Indira: ‘misschien wel het mooiste wat ik ooit heb gezien’. Waarop Bob reageerde; ‘op mij na :3’.

We moesten weer de boot op en we dachten dat het tripje erop zat, maar nee hoor! Hij vaarde een stukkie verderop en we mochten nog een keertje! Te gek! Dit keer nam ik mijn actioncam mee onder water. Jordan, een van onze jungle vriendjes, was net als een kleuter alles aan het aanraken. Maar dat gedrag waren we al van hem gewend, hij moest ook al in de jungle elk beest aaien. Ik voelde de zon op mijn billetjes, en ik wist gewoon dat ik de rest van de dag niet fijn meer zou zitten. Maar dat gaf niks.

Savonds was het dan ├ęcht de laatste avond met onze vriendjes. We gingen een laatste paar drankjes doen en we voelden ons allemaal verschrikkelijk. Het was bijna dat als je niks te klagen had je er niet bij hoorde. En als je niks had waren allerlei verschillende manieren om aan verwondingen te komen. Zoals een springtouw in de fik. Gelukkig kon je zo de zee in springen mocht het flink misgaan. Ook heerste er op het eiland een epidemie. Maar er zijn ook normale manieren, zoals op je bek gaan op een scooter of een laadklep in je buik of arm. Het was evengoed nog een heel fijn avondje en we gaan de volgende keer Amsterdam in! Gelukkig hoeven we daar geen 18 uur voor te reizen..

Laatste nachtje in een hotel joh! Het ging allemaal zo snel..

Kus!