De 1260 (x2) treden nog in de benen, en de volgende hike staat al klaar.

3,7 km omhoog door de jungle over paden die bestrooid zijn met keien, wortels en boomstammen. Oftewel de khao ngon nak nature trail. Ow en niet te vergeten een graad of 40 op de schedeltjes, mijn god is wat was het warm! Ja warm.. nee wat zeg ik, heet! Heter dan heet. Onderweg werden we rijkelijk beloond door de mooie natuur. We zagen mooie vlinders, leguanen en andere beesten waar we de naam niet van weten. Het was best pittig, mede door de hitte, we hebben er iets langer dan 2u over gedaan.

Eenmaal boven was het even uitpuffen, onze tshirtjes uitwringen, en natuurlijk even een foto momentje. Dit is een plek waar je dè vakantiefoto kan maken, zittend op een rots uitkijkend over de  mooie natuur van Krabi. Dat hebben we dus ook zeker maar even gedaan, de waarschuwingsbordjes en het prikkeldraad hebben ons er niet van weerhouden.

En dan… Dan besef je je dat je ook nog omlaag moet. Pfff….Er waren zelfs mensen die dit op de flipflops doen, tjah succes.

Terug bij het hotel zijn we eerst maar eens even gaan dobberen in het zwembad, even afkoelen en bijkomen.

Na 2 hikes in de benen, doen we vandaag even rustig aan, even naar het strand even niks. Ook hebben we helaas Quowie en Mindy weer uitgezwaaid. De vakantie van Mindy zat er alweer op en Quowie gaat naar Singapore. Het was supergezellig met zn viertjes!