Ahhhh Maleisië, vanaf dat we de vlucht geboekt hadden keken we er steeds meer naar uit. Weg uit Cambodja, waar we veel hebben geleerd en gezien, maar het was tijd voor een nieuwe bestemming.

We zijn in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. In het taxiritje naar ons appartementje hier zien we de stad voor het eerst en kijken onze ogen uit. Ongelofelijk, en wat een hoge gebouwen en mijn god wat is het groot hier. Alles is hier schoon, en we kunnen ons toiletpapier doorspoelen! 

De eerste dag was het belachelijk warm en hebben we een beetje rustig aan gedaan. We pakten de monorail naar KL central en zagen een groot winkelcentrum. We dachten: aircooooo! Savonds hadden we Petronas bezocht en ook daar bevond zich een groot winkelcentrum. We hadden het niet zo groot verwacht, maar kregen vanmiddag van een taxichauffeur te horen ‘that one is small! You should see Pavilion!’ 

Vandaag hebben we lekker toeristisch gedaan, het weer was iets aangenamer (33graden). We zijn naar de Batu caves geweest. Dit was ook de eerste keer dat we echt dicht bij de aapjes konden komen, we hadden ze in de tempel niet van dichtbij gezien. Door in de grotten te komen moest je maar liefst 272 trappen omhoog lopen, wat eigenlijk reuze meeviel. Het klinkt vooral heel vermoeiend. De trappen waren in allerlei kleuren van de regenboog geschilderd en dat zag er best fraai uit. Naderhand dachten we dat het wel leuk zou zijn om naar de KL tower te gaan, hier kun je uitkijken over de grote stad.