Langkawi, ze zeggen een van de mooiste eilanden van Maleisië. Dat moeten we dan maar even gaan controleren of dat zo is. Eenmaal met de ferry aangekomen gingen we naar ons hostel. We hadden al wat leuke foto’s ervan gezien maar jeetje, het is echt een superleuke kleurrijke fijne plek. Het ligt ook nog eens aan een soort haven waardoor je echt omringd bent door zee. Maar de echte reden waarom we hierheen wilden is dat je dus in een rioolbuis kunt slapen, met uitzicht op zee. We wilden hier wonen. 

We huurden voor het eerst weer een scooter sinds ons klein ongelukje met de vorige. Onze eerste volle dag hier zijn we naar Oriental Village geweest. Eigenlijk wilden we gewoon een kaartje voor de skycab, maar aangezien je er allerlei gratis toegangskaartjes bijkreeg zijn we alles maar gaan doen daar. Weer een 3d art museum en wat gekke shows. Oh en ze hadden hier konijnen, wel zeker 40! Wegens constructiewerkzaamheden mocht je helaas niet binnen om met ze te knuffelen, maar we hebben er wel nog eentje mogen aaien.

De skycab is de stijlste kabelbaan van de wereld, en brengt ons naar de volgende attractie: de skybridge. Wat een uitzicht! 

Savonds zijn we bij een Koreaans restaurant gaan eten. We werden gevraagd of we met water besproeid wilden worden voor wat verkoeling, kregen allemaal gratis eten bij onze bestelling en achteraf, om nog een beetje af te koelen een stukje bevroren aloë vera. Wat een luxe!