Op het allerlaatste moment nog een weekje vakantie krijgen. Wat doe je dan? Snel kijken wie er nog met je mee kan op vakantie natuurlijk! Dit keer was Wendy de sjaak en zijn we op een avondje achter de computer gekropen om vervolgens 24 uur later in het vliegtuig te stappen naar Mallorca!

Oké, het eerste waar je bij Mallorca aan denkt is een jongerenvakantie. En ja, we zijn heus wel een aantal avondjes op stap geweest maar het was voor ons niet de reden om naar Mallorca te gaan. Nee… Mallorca is mooi!

Na een lange reis waren we eigenlijk heel moe. Maar je bent er! En dan vertik ik het ook om meteen naar bedje te gaan. Dus we zijn nog even een cocktailtje gaan drinken in een kleine loungebar om de hoek. We hadden nog geen daglicht gezien maar hadden uitzicht op de donkere zee die natuurlijk net zo klinkt als overdag, maar dan zonder de druktemakers op het strand. Het was een heel fijn moment, gewoon daar zo samen met Wendy daar op ons loungebankje. Ze gingen sluiten, en toen zijn we maar terug naar ons hotel gelopen.

Ook zijn we naar een waterpark geweest, dat was voor ons beide de eerste keer! Ik was vroeger echt een angsthaas, oké, soms nog steeds wel een beetje. We hadden fietsjes gehuurd en zijn toen naar aqualand gefietst. Daar hadden ze een megagrote parkeerplaats, en iets van 6 plekjes voor je fietsje neer te zetten. Daar stonden onze twee fietsjes dan, als enige. In het waterpark hebben we bijna alles wel geprobeerd in de tijd die we hadden. Het was echt zoveel leuker dan we hadden gedacht. Boven leek het vaak een stuk enger dan dat het daadwerkelijk was. Het was echt een top dagje! Hier nog impressie van het waterpark met een prachtige tune eronder.