Niet normaal tof hier, we hebben zó veel écht te gekke mensen ontmoet en ik ben nu al verloofd ;), er zijn hier veel belgen trouwens die daar dan ook echt in trappen..

Gisteravond kwamen we aan in Bangkok, we hebben de wedstrijd gekeken, Mexico scoorde, as you know, en er cheerden drie mensen .. sipjes met zn alle de wedstrijd verder gekeken, maar toen Nederland scoorde ging echt iedereen uit zn dak!! Te gek hoeveel mensen voor Nederland zijn! En dat met gratis zeup 😇. Na de wedstrijd waren we echt té gaar van alles, snel naar bed.

Maar vandaag!! Ik heb een schorpioen op! Ja écht! Hij was knapperig en goor, maar, ik heb het gewoon gedaan! Who would have guessed .. aangezien ik de meest simpele dingen soms niet eens eet! Maar op de schorpioen na, is het eten waanzinnig lekker en echt super goedkoop (oh en heel pittig ;)). En we moesten ook de massages uitproberen natuurlijk! Ik ging voor de Thaise massage, en Indira voor de olie massage wat me ook heerlijk lijkt. De Thaise massage is een hele nieuwe ervaring, de masseuse duwt en trekt je met maar handen, voeten, armen, ellebogen, en ik weet niet wat allemaal, maar wel echt super fijn. Ik heb 150 baht betaald voor een uur, nou reken maar uit :).

Vanavond was een groot onverwacht feestje! We zijn bij een kroegje op het terras gaan zitten en waren omringd door hele fijne mensen! En ze komen echt overal vandaan! Morgen gaan we met de trein naar Chiang Mai en de meerderheid die we tegenkwamen ging ook die kant op. We gaan hiken dus overmorgen zitten we in de jungle. Het is nu allemaal al ‘so worth it’, Pfoe, ik moet echt gaan slapen Sorry! Het is hier half 6 snachts en we moeten morgen vroeg uitchecken!

Sweet dreams! xx