Uhg, moeehhh. Die wekker uitgedrukt. Ik geloof dat we nét 4 uurtjes geslapen hebben. Lam onze tassen ingepakt en naar ons eigen hostel gebanjerd. Bikinitjes aan en even naar het strand. Het was mooi maar vreemd, het leek wel of er overal grote drollen in het water lagen maar dat was gelukkig niet zo. We stapten over vreemde planten en beestjes, maar tot het diepe water was te ver.

Ik had het nog niet verteld .. maar het was de dag van de full moon party!! Iets waar we ook al stiekem wat weekjes naar uitkeken. We hadden wat full moon shirts gekocht, want dat was toch echt wel een ongeschreven regel. Dit keer waren we minder zuinig met de verf, speelden zelfs boter kaas en eieren op mn been en kliederen lekker als kleuters verder. Eindelijk konden we wat emmertjes mojito bestellen, de tweede was zelfs gratis. Heeuujj, het feestje kon beginnen!

We hadden afgesproken met onze jungle vriendjes maar de plek was onvindbaar. Na een uur zoeken hebben we de moed opgegeven en zijn we wat gaan bikke. Vanuit de vreetschuur had Indira gezien hoe een meisje uit het niks in elkaar werd gebeukt. Nou, lekker begin, dachten we allebei. We wringden ons door de mensenmassa naar het strand, kochten nog een emmertje zeup en kwamen ineens, ondanks de megadrukte, onze jungle buddies tegen! Te gek! Iets meer richting zee was het trouwens wat minder sardientjes-in-een-blikje-achtig, fijn als je eventjes aan de drukte wilde ontsnappen of wat verkoeling zocht in zee. Je had overal toffe muziek, mensen die helemaal los gingen, praktisch iedereen had verf op zn bakkes en een fel gekleurd shirt aan. Op sommige plekken hadden ze blacklight, waardoor het er helemaal vet uitzag! Er was een glijbaan die de mensenmassa in leek te gaan, dat moesten we natuurlijk wel even uitproberen! Helaas betekende dat voor Indira zandhappen, maar na eventjes een beetje miepen was ze het alweer vergeten. Het was écht bizar tof hier! We besloten om de tas in het midden neer te zetten en er een beetje omheen te gaan dansen, zodat we de tas evengoed in de gaten konden houden. Nou, het werd een heuse pit, met regels en alles. Je moest je teenslippers uitdoen en dat was echt heerlijk voor je voetjes. Dansen op zacht strandzand, met lieve vriendjes en lekkere muziek en drankjes, en we leerden steeds meer nieuwe mensen kennen. Na een aantal uur stuiteren besloten we verder te kijken. Ik had energie niet normaal, het werd later en later maar we haalden het niet eens in ons hoofd om terug te keren naar het hotel. In plaats daarvan namen we een ontbijtje en keken we hoe de zon op kwam. Hierna konden we er weer tegenaan! Er gebeurden steeds gekkere en intiemere dingen. En na toch wel 9 uur duchtig de feestbeestjes uitgehangen te hebben, leek het ons om 9 uur s’ochtends wel eens tijd om terug te keren naar het hostel. Het feestje ging zonder ons nog wel wat uurtjes verder, maar de moeheid begon het nu toch echt te winnen van ons. Ach, wij hebben al besloten dat we na deze drie weekjes, met of zonder elkaar, toch echt allebei terugkeren naar dit fantastische land. Eenmaal in het hostel hebben we nog ergens de energie vandaan gehaald om te douchen, maar daarna raakten we ons bed en waren we weg, heel, heel ver weg.

Kusjes,

Indira en Sanne