We zijn in Phuket beland, erger nog, in Patong om precies te zijn. Ja die onwijs touristische plek met pingpongballen en vrouwen met piemels. We dachten als we dan toch naar Phuket gaan kunnen we het beter meteen goed doen. En zo geschiedde. En op onze hotelkamer vonden we dan eindelijk onze eerste gevouwen handdoek-olifant aan, yeah baby!

We zullen even vele nare details achterwege houden over bijvoorbeeld onze reis hier naartoe en het wachten op families. Laten we het leuk houden. Omdat Kenneth zich niet super fit voelde bedachten we ons dat het nog niet eens zo’n slecht idee zou zijn om ons eens rond te laten rijden in een minivan en af en toe een beetje rond te koekeloeren. Zo hoeven we ons even nergens druk over te maken en kunnen we toch een boel dingen zien. Zo zijn we op uitzichtpunten, tempels, fabrieken, en bij Phuket old Town terechtgekomen. De bezoekjes waren kort, maar het kon er allemaal net mee door. Als je je afvraagt wat nu precies in die boom hangt op de foto, dat zijn dus cashewnoten.

Het is een straat/gebied waar dus bizar veel te doen is. Vaak strekken de kroegen zich diep of is er op de tweede etage ook nog vanalles te doen. Het is er druk en chaotisch, iedereen probeert geld te verdienen aan je. Gelukkig hebben we ook hele fijne gesprekken gehad met een paar locals die ook een paar tips hadden om te doen. Ze hadden er trouwens ook een arcadehal wat natuurlijk supertof was. Ze hadden allerlei toffe virtual riality games en een ritje in de achtbaan, maar dan in een stoel die daadwerkelijk over de kop ging.

En mochten jullie het je afvragen, we hebben geen pingpongballen gezien.