Op naar Krabi wat heel veel op phi phi zou lijken. Niet dus. Na een helse boottocht kwamen we aan, regelden een taxi en zagen een groot beest onderweg. Een soort van aligator-achtig-iets met een lange tong. We stopten even zodat hij op zn dooie gemakkie de straat over kon steken.

Het strand was weer mooi, en het eten was superlekker as always. We hadden weer een fijn hotelkamertje met zwembad in de buurt van duizend massagesalons. Het werd ook alweer tijd voor een massage, dat was toch alweer zeker twee dagen geleden. Dit keer gingen we all the way, zelfs onze tieten werden gemasseerd met heerlijke olie door twee onwijs lieve vrouwtjes. Dat was echt heerlijk voor onze verbrande huidjes. Naderhand kregen we nog een pedicure, en die kreeg ik van een man. Beetje raar maar het went snel. We werden bijna twee uur lang in de watten gelegd, kregen twee armbandjes van ze waarvan een lucky charm. Onze polsen beginnen vol te raken met herinneringen. Heel fijn.

Savonds gingen we op zoek naar een feestje, we dachten er een te hebben gevonden maar we waren het niet zo eens met de prijzen. Verderop zaten we dan toch aan de drank. Helaas kwamen een aantal Deense jongens onze avond verpesten. Ze hadden ineens een schijthekel aan ons toen we ze vertelden dat we van Nederland kwamen. Het ging ook meteen over voetbal, maar we hebben toch helemaal niet tegen hun gespeeld? Beetje vreemd, en na een aantal onwijs domme opmerkingen hebben we maar besloten om de rekening te vragen en te gaan slapen. Morgenochtend: kho phangan! Yess!

Doei.

Indira en Sanne